top of page
Veelgestelde vragen.png

Veelgestelde vragen

 • Logo
  Ga jij voor een nieuw logo? Of wil je graag jouw huidige logo een opfrisser geven? Wij helpen je hier graag bij! Je krijgt hierbij van ons een onbeperkt aantal correctierondes. We willen namelijk wel dat je 100% tevreden bent.
 • Huisstijl
  Wij ontwerpen graag voor jou een passende huisstijl welke jij breed in kunt zetten. Je krijgt hierbij van ons een brandbook met alle benodigde informatie en elementen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het ontwerp van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
 • Logo + Huisstijl
  Om professioneel voor de dag te komen kunnen we er niet omheen; een professioneel logo met huisstijl. Zorg met jouw unieke logo voor een krachtige uitstraling en zorg voor herkenning!
 • Website-ontwerp
  Ben je toe aan een website-ontwerp voor jouw toekomstige website? Of wil je graag een redesign voor jouw huidige website? Wij zorgen voor een passend ontwerp welke aansluit op al jouw wensen en behoeftes!
 • Drukwerk
  Op zoek naar nieuwe visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, menukaarten, uitnodigingen of een banner? Voor al jouw gewenste drukwerk maken wij een passend ontwerp. Daarnaast kunnen wij ook voor de realisatie zorgen. Wij nemen graag al jouw zorgen uit handen! Voorbeelden drukwerk: advertenties, ansichtkaarten, banners, boekomslagen, briefpapier, brochures, cadeaubonnen, entreetickets, enveloppen, flyers, folders, geboortekaartjes, kalenders, magazines, menukaarten, notitieboeken/blokken, offerte/presentatiemappen, posters, spaarkaarten, spandoeken, stickers, uitnodigingen, vlaggen en visitekaartjes.
 • Foto bewerking
  Wil jij graag één of meerdere foto's laten bewerken? Kleuren aanpassen, photoshoppen, rode ogen wegwerken, wij kunnen het allemaal!
 • Relatiegeschenken
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken? Wij helpen hier graag bij. Het is daarbij ook mogelijk om de relatiegeschenken te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of korte tekst. Vraag gerust naar de mogelijkheden!
bottom of page