top of page
Over ons.png

Over ons

Dagelijks maken we allemaal veel gebruik van online communicatiemiddelen. De een maakt veel gebruik van social media en de ander maakt weer gebruik van websites en zoekmachines. Wij weten als geen ander hoe de online wereld in elkaar steekt. Vandaar dat we in 2020 de stap hebben gezet om deze kennis te delen. De online ontwikkelingen gaan erg snel, maar daarnaast blijft ook de ''offline wereld'' niet achter. Met onze kennis en ervaringen van beide onderwerpen helpen we je graag. 

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar wie we zijn en wat we precies doen. Wanneer zijn wij gestart? Hoe kwam de onderneming tot stand? Wie is het gezicht achter van Tilburg - Grafisch ontwerp & creatieve communicatie? We stellens ons daarom graag even aan je voor.

IMG_3355_edited.jpg
Waar het allemaal begon...

Vanaf 1 december 2020 zijn wij officieel van start gegaan met van Tilburg - Grafisch ontwerp & creatieve communicatie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor o.a. grafische ontwerpen, drukwerk en online communicatie. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij je uitstekend helpen bij het realiseren van een fantastisch resultaat! Wij geven graag kleur aan jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw bedrijf gaat opvallen. Voor een uniek en verfrissend ontwerp bent je bij ons aan het juiste adres! 

Wij streven naar perfectie en een fantastisch resultaat voor onze klanten! Niks is ons te gek. Opdrachten van groot of klein formaat, veel of weinig werk, makkelijk of wat ingewikkelder, wij gaan elke uitdaging aan! Daarnaast werken wij niet alleen voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren!

IGFB - Overig.jpeg

Hi! Ik stel mijzelf graag even aan je voor. Mijn naam is Lonneke van Tilburg en ben een echte Astenaar, geboren en getogen! Al van kinds af aan ben ik veel bezig met creativiteit. De keuze voor dit vak was uiteindelijk daarom ook niet zo verrassend! 

In 2020 ben ik afgestudeerd van het ROC Ter AA in Helmond. Hier heb ik de opleiding tot Ruimtelijk Vormgever gevolgd, waarbij ik mij heb weten te specialiseren in grafische vormgeving.

 

Vroeger al, maar ook zeker tijdens deze opleiding, wist ik al dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen. In december 2020 heb ik deze stap daarom ook gezet. Hier begon dan ook mijn ondernemersavontuur. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet, ik zou dit voor geen goud anders willen zien! Mede dankzij alle lieve klanten en de te gekke opdrachten mag ik nog steeds met veel enthousiasme doen wat ik het liefste doe; vormgeven en al mijn online en offline kennis delen met anderen!

Over mij
Ik hou enorm van...
Fun facts!
Ik krijg de kriebels van...
bottom of page