Over ons

Vanaf 1 december 2020 zijn wij officieel van start gegaan met van Tilburg - Grafisch ontwerp & creatieve communicatie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor o.a. grafische ontwerpen, drukwerk en online communicatie. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij je uitstekend helpen bij het realiseren van een fantastisch resultaat! Wij geven graag kleur aan jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw bedrijf gaat opvallen. Voor een uniek en verfrissend ontwerp bent je bij ons aan het juiste adres! 

Onze werkwijze

Wat kunnen we voor je betekenen? In een persoonlijk gesprek leren we jou en jouw bedrijf graag kennen en maken we concrete afspraken met elkaar voor het verdere verloop.

Tekengebied 4.png
Tekengebied 5.png

Vervolgens gaan we aan de slag met de onderzoeksfase. Wat zou je graag willen zien en wat zijn jouw verwachtingen? Heb je belangrijke eisen of laat je je graag verrassen door onze creativiteit en kundigheid? Jouw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Deze bespreken wij dan ook uitgebreid met je om een goed beeld te krijgen van de opdracht.

Tekengebied 6.png

Voordat we naar de realisatiefase gaan, werken wij graag vol passie en creativiteit een voorstel uit op basis van jouw wensen.

Tekengebied 7.png

Vervolgens overleggen wij met je welk ontwerp het beste bij jou en/of jouw bedrijf past. Heb je nog verbeterpunten of zou je alsnog liever bepaalde zaken anders zien? Dan gaan wij hier graag mee aan de slag! We blijven met je overleggen totdat we tot een fantastisch resultaat komen!

Tekengebied 8.png

Na het verfijnen en het uitwerken van het ontwerp spreken we graag nog een keer met je af voor de definitieve goedkeuring. Hierbij kunnen we samen alles nog een keer doornemen en de puntjes op de 'i' zetten. Is alles helemaal naar wens en ben je tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Tekengebied 9.png

Als laatste zit er nog maar één ding op, namelijk de oplevering! Hierbij ontvang je van ons het gemaakte ontwerp/product. Aangezien het natuurlijk een feestelijke gelegenheid is, ontvang je van ons ook nog een kleinigheidje. Wij wensen je alle geluk in de toekomst en natuurlijk veel plezier met het eindresultaat! We blijven ook in de toekomst graag in contact voor eventueel onderhoud of voor een verdere samenwerking.