Over mij

Hi! Ik stel mijzelf graag even aan je voor. Mijn naam is Lonneke van Tilburg. Ik ben 21 jaar oud en woon in Asten, Noord-Brabant. Al van kinds af aan ben ik veel bezig met creativiteit. De keuze voor dit vak is uiteindelijk daarom ook de juiste geweest! 

In 2020 ben ik afgestudeerd van het ROC Ter AA in Helmond. Hier heb ik de opleiding tot Ruimtelijk Vormgever gevolgd, waarbij ik mij heb weten te specialiseren in grafische vormgeving.

 

Vroeger al, maar ook zeker tijdens deze opleiding, wist ik al dat ik graag voor mijzelf wilde beginnen. In december 2020 heb ik deze stap daarom ook gezet. Hier begon dan ook mijn ondernemersavontuur. Tot op de dag van vandaag ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet, ik zou dit voor geen goud anders willen zien! Mede dankzij alle lieve klanten mag ik nog steeds met veel enthousiasme doen wat ik het liefste doe; vormgeven!

FCEAD6E0-5BCA-40C6-AFE1-15711D6ABB19.jpg

Vanaf 1 december 2020 zijn wij officieel van start gegaan met van Tilburg - Grafisch ontwerp & creatieve communicatie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor o.a. grafische ontwerpen, drukwerk en online communicatie. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij je uitstekend helpen bij het realiseren van een fantastisch resultaat! Wij geven graag kleur aan jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw bedrijf gaat opvallen. Voor een uniek en verfrissend ontwerp bent je bij ons aan het juiste adres! 

Logo.jpg
Over het bedrijf