top of page
Starterspakketten.png

Starterspakketten

Als startende ondernemer komt er al erg veel op je af. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd weet waar je moet beginnen. Wij willen je daarom graag een handje helpen. Zo kun jij je focussen op andere zaken omtrent jouw nieuwe onderneming. 

Wij bieden 4 verschillende pakketten aan. Op deze manier is er altijd een pakket die aansluit bij jouw wensen. Wil jij alleen een krachtig logo? Of wil je graag alles uit handen geven op het gebied van een logo, huisstijl en website? Alles is mogelijk! Heb je naast de pakketten nog andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan zullen wij een voorstel doen geheel op maat. Zo kun jij met een vliegende start beginnen aan jouw ondernemersavontuur! Wat wil je nog meer?!

 • Logo
  Ga jij voor een nieuw logo? Of wil je graag jouw huidige logo een opfrisser geven? Wij helpen je hier graag bij! Je krijgt hierbij van ons een onbeperkt aantal correctierondes. We willen namelijk wel dat je 100% tevreden bent.
 • Huisstijl
  Wij ontwerpen graag voor jou een passende huisstijl welke jij breed in kunt zetten. Je krijgt hierbij van ons een brandbook met alle benodigde informatie en elementen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het ontwerp van bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
 • Logo + Huisstijl
  Om professioneel voor de dag te komen kunnen we er niet omheen; een professioneel logo met huisstijl. Zorg met jouw unieke logo voor een krachtige uitstraling en zorg voor herkenning!
 • Website-ontwerp
  Ben je toe aan een website-ontwerp voor jouw toekomstige website? Of wil je graag een redesign voor jouw huidige website? Wij zorgen voor een passend ontwerp welke aansluit op al jouw wensen en behoeftes!
 • Drukwerk
  Op zoek naar nieuwe visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, menukaarten, uitnodigingen of een banner? Voor al jouw gewenste drukwerk maken wij een passend ontwerp. Daarnaast kunnen wij ook voor de realisatie zorgen. Wij nemen graag al jouw zorgen uit handen! Voorbeelden drukwerk: advertenties, ansichtkaarten, banners, boekomslagen, briefpapier, brochures, cadeaubonnen, entreetickets, enveloppen, flyers, folders, geboortekaartjes, kalenders, magazines, menukaarten, notitieboeken/blokken, offerte/presentatiemappen, posters, spaarkaarten, spandoeken, stickers, uitnodigingen, vlaggen en visitekaartjes.
 • Foto bewerking
  Wil jij graag één of meerdere foto's laten bewerken? Kleuren aanpassen, photoshoppen, rode ogen wegwerken, wij kunnen het allemaal!
 • Relatiegeschenken
  Ben je op zoek naar relatiegeschenken? Wij helpen hier graag bij. Het is daarbij ook mogelijk om de relatiegeschenken te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of korte tekst. Vraag gerust naar de mogelijkheden!
bottom of page